Hoe maak ik mijn tegoeden over (storten) van Bitpanda naar Bitvavo? Hoe maak ik mijn tegoeden over (storten) van Bitpanda naar Bitvavo?

Hoe maak ik mijn tegoeden over (storten) van Bitpanda naar Bitvavo?

Je kunt snel digitale valuta van Bitpanda naar Bitvavo overboeken. Hiervoor moet je crypto opnemen bij Bitpanda en storten bij Bitvavo.

Opnemen op Bitpanda

Lees hier meer informatie over crypto opnames bij Bitpanda.

Storten op Bitvavo

1. Log in op jouw Bitvavo-account;
  2. Ga naar de digitale valuta die je wilt storten en klik erop;
  3. Ga naar 'Storten' en klik erop;
  4. Selecteer en bevestig het netwerk en klik op ''zie walletadres'';
  5. Het adres van jouw Bitvavo-wallet wordt nu weergegeven. Je kunt jouw digitale valuta overmaken naar dit adres.
    Let op: Voor valuta's zoals EOS, NEM, Steem, XLM en XRP moet je mogelijk een extra beschrijving toevoegen die zichtbaar is op de stortingspagina.

Over het algemeen zal de overgeboekte digitale valuta binnen enkele minuten tot enkele uren aan jouw Bitvavo-account worden toegevoegd. De tijdsduur is afhankelijk van hoe snel jouw transactie wordt bevestigd door het netwerk en hoeveel bevestigingen we vereisen, wat verschilt per digitale valuta.

Let op: Wees voorzichtig bij het verzenden van digitale valuta naar jouw Bitvavo-account. Als digitale valuta onjuist wordt gestort als gevolg van een fout van de gebruiker (bijv. verkeerd adres, niet-ondersteunde valuta of netwerk), leidt dit tot verlies van de tegoeden.