Hoe maak ik mijn tegoeden over (storten) van MetaMask naar Bitvavo? Hoe maak ik mijn tegoeden over (storten) van MetaMask naar Bitvavo?

Hoe maak ik mijn tegoeden over (storten) van MetaMask naar Bitvavo?

MetaMask is een Google Chrome Extensie die werkt als een webwallet voor Ethereum. Dit betekent dat je zowel Ether, als tokens op het Ethereum netwerk (ERC20) kan ontvangen, bewaren en versturen via MetaMask.
Heb je Ether of een token op het Ethereum netwerk op MetaMask staan, en wil je deze naar Bitvavo sturen? Dat kan heel gemakkelijk.

Stap 1: Open MetaMask

Je ziet MetaMask rechtsboven in je browser met het icoon van een vos. Klik hierop.

Stap 2: Vul je wachtwoord in

Vul het wachtwoord in dat je hebt ingesteld voor je MetaMask wallet.

Stap 3: Klik op ‘Send’ of ‘Verzenden’

Stap 4: Vul het adres in van je Ethereum wallet op Bitvavo

In dit veld vul je het Ethereum adres in van je Bitvavo account. Tokens op het Ethereum netwerk zullen hetzelfde adres gebruiken. Let er wel goed op dat de token door Bitvavo ondersteund wordt. De tokens en coins die Bitvavo ondersteund op het Ethereum netwerk zie je in dit support artikel.

Hoe je het Ethereum adres van je Bitvavo account kunt vinden lees je in dit support artikel.

Stap 5: Vul het bedrag in

Beslis hoeveel Ether of hoeveel je van de token wilt versturen naar Bitvavo. Daaronder zie je de transactie kosten, ook wel ‘Gas’ genoemd. Let hier goed op. Deze kunnen namelijk hoog oplopen als het netwerk veel gebruikt wordt.

Stap 6: Klik op confirm

Je krijgt nog een overzicht te zien van de transactie. Klopt het allemaal? Dan kun je op ‘Confirm’ klikken om de verzending te bevestigen.