Waarom moet ik een apparaat opnieuw bevestigen? Waarom moet ik een apparaat opnieuw bevestigen?

Waarom moet ik een apparaat opnieuw bevestigen?

Het kan voorkomen dat u wordt gevraagd een apparaat opnieuw te bevestigen. Dit kan de volgende oorzaken hebben:

1. Cookie-instelling incorrect
    U dient ervoor te zorgen dat cookies niet geblokkeerd worden. U kunt dit instellen bij de instellingen van uw browser. Nadat u dit heeft gedaan dient u het proces van het bevestigen van uw apparaat opnieuw te doorlopen.

2. Cookies verwijderd
    U dient het proces van uw apparaat bevestigen opnieuw te doorlopen indien u de cookies op uw apparaat verwijdert.

3. Gebruik 'privémodus' of 'incognitomodus'
    U dient het proces van uw apparaat bevestigen opnieuw te doorlopen indien u met uw browser gebruikmaakt van de 'privémodus' of 'incognitomodus' om in te loggen op uw account.

4. Gebruik VPN of TOR-netwerk
    U dient het proces van uw apparaat bevestigen opnieuw te doorlopen indien u gebruik wilt maken van een VPN of TOR-netwerk om in te loggen op uw account.

Let op: Indien u nog steeds uw apparaat elke keer opnieuw dient te bevestigen terwijl u bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd, neem dan contact op met onze supportafdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.