Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze herstellen? Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze herstellen?

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze herstellen?

Bent u uw wachtwoord vergeten en wilt u deze herstellen?

Klik dan hier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Let op: Crypto-opnames van uw account worden om veiligheidsredenen automatisch geblokkeerd gedurende de eerste 7 dagen nadat u uw wachtwoord opnieuw heeft ingesteld. U kunt wel euro-opnames doen en onbeperkt handelen op het Bitvavo-platform.