Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen? Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw wachtwoord eenvoudig wijzigen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Klik op uw naam in rechtsboven in uw scherm en navigeer naar ´Instellingen´.

3. Druk op 'Wachtwoord wijzigen'.

4. Voer uw huidige en nieuwe wachtwoord in.

Als u uw wachtwoord bent vergeten en dit wilt het wijzigen, volg dan de onderstaande stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

1. Klik op 'Wachtwoord vergeten' onderaan het inlogscherm.

2. Voer uw e-mailadres in en klik op 'Wachtwoord opnieuw instellen'.

3. Er wordt een e-mail gestuurd naar dit e-mailadres, als dit bij ons bekend is. Als u op de link in deze e-mail klikt, wordt u naar de pagina gestuurd waar u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

4. Voer uw wachtwoord tweemaal in en klik op de bevestigingsknop.

5. U kunt nu uw nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.

Let op: opnames van digitale valuta van uw account worden gedurende 7 dagen na het resetten van uw wachtwoord geblokkeerd.