Hoe kan ik mijn antiphishingcode aanpassen? Hoe kan ik mijn antiphishingcode aanpassen?

Hoe kan ik mijn antiphishingcode aanpassen?

Om ervoor te zorgen dat u kunt herkennen of een e-mail daadwerkelijk van Bitvavo afkomstig is, maakt Bitvavo gebruik van een antiphishingcode. Dit is een unieke code die is opgenomen in elke geautomatiseerde e-mail die Bitvavo naar u verstuurt. Controleer dan ook altijd of deze code is opgenomen en of deze overeenkomt met de code in uw Bitvavo-account. Na het instellen van deze code, bent u beter beschermd tegen phishingmails die u potentieel kunt ontvangen.

Indien u uw antiphishingcode wilt instellen, of wilt aanpassen, dan kan dit als volgt:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Klik rechtsboven in het scherm op uw naam en kies voor 'Instellingen'.

3. Onder het kopje 'Veiligheidsinstellingen' vindt u de antiphishingcode.

4. Druk op ‘Wijzigen’  en vul de code in die u wilt.

5. Zodra u op 'Bevestigen' klikt, komt deze code in alle toekomstige geautomatiseerde Bitvavo-correspondentie te staan.