Hoe kan ik mijn accountnaam wijzigen? Hoe kan ik mijn accountnaam wijzigen?

Hoe kan ik mijn accountnaam wijzigen?

U kunt alleen zelf uw accountnaam wijzigen, wanneer u de identiteitsverificatie nog niet heeft afgerond. Dit kan dan als volgt:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Klik rechtsboven in het scherm op uw naam en ga naar 'Verificatie'.

3. Druk op de knop 'Wijzigen' die naast uw accountnaam staat.

4. Vul uw naam in zoals vermeld op uw identiteitsbewijs.

Als uw identiteit al is geverifieerd tijdens de bankverificatie of de identiteitsverificatie, dan is het helaas niet meer mogelijk om zelf uw accountnaam aan te passen. Neem in dat geval contact op met onze supportafdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.