Hoe kan ik mijn apparaat bevestigen? Hoe kan ik mijn apparaat bevestigen?

Hoe kan ik mijn apparaat bevestigen?

Bitvavo gebruikt apparaatbevestiging. Dit betekent dat alle apparaten moeten worden geautoriseerd (bevestigd), voordat ze toegang hebben tot uw account. Dit proces moet één keer per browser per apparaat worden voltooid.

Hoe kan ik een nieuw apparaat bevestigen?

Wanneer u inlogt vanaf een nieuwe browser of een nieuw apparaat, moet u per e-mail toestemming geven. De stappen gaan als volgt:

1. U logt in vanaf een onbekende browser of onbekend apparaat.

2. Bitvavo verzendt u een e-mail met daarin een bevestigingslink.

3. Klik op deze link en vul de naam in van het apparaat waarmee u wilt inloggen.

4. Klik op ‘Apparaat bevestigen’.

5. U kunt nu inloggen vanaf uw nieuwe apparaat.

Ik ontvang de mail ter bevestiging van mijn apparaat niet

Soms kan het, afhankelijk van uw e-mailprovider, tot tien minuten duren voordat u de bevestigingsmail krijgt. Als er meer dan tien minuten zijn verstreken en u geen e-mail heeft ontvangen, is het mogelijk dat uw internetprovider de verificatiemail als spam markeert.

Om ervoor te zorgen dat u toch correspondentie ontvangt vanuit Bitvavo, is het van belang dat u de volgende stappen doorloopt:

• Controleer eerst uw spamfolder. Als één van onze berichten in deze mappen staat, markeert u onze mail als 'Geen spam/rommel'.

• Voeg no-reply@bitvavo.com toe aan uw lijst met e-mailcontactpersonen of veilige afzenders.

• Sommige e-mailproviders verwijderen automatisch de mails die als spam worden aangemerkt, wijzig daarom uw e-mailinstellingen zodat een ​​kopie van uw spamberichten wordt opgeslagen. Aangezien het wijzigen van deze instellingen per e-mailprovider kunnen verschillen, kunt u het beste even op Google, of een andere zoekmachine, zoeken naar "Hoe mijn spaminstellingen wijzigen?" samen met de naam van uw e-mail provider.

Als u de vorige stappen heeft doorlopen en de instellingen aangepast, kunt u nogmaals de procedure doorlopen en de bevestigingsmail aanvragen.

Heeft u hierna de bevestigingsmail nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op met onze supportafdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.

De ontvangen link werkt niet

Als de link ongeldig is of als u een foutmelding ontvangt dat deze is verlopen, komt dit waarschijnlijk omdat er teveel inlogpogingen zijn geweest zonder dat het apparaat is bevestigd. Voor elk van deze pogingen wordt een e-mail verzonden en is alleen de meest recente link geldig. Wacht totdat alle eerdere verificatiemails zijn binnengekomen, verwijder ze en start vervolgens het proces opnieuw om zeker te zijn dat de e-mail die u ontvangt een geldige link bevat.