Hoe koop ik snel digitale valuta? Hoe koop ik snel digitale valuta?

Hoe koop ik snel digitale valuta?

Dit artikel legt uit hoe je snel en gemakkelijk digitale valuta kan kopen bij Bitvavo vanaf de dashboard op de App of Website.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van een markt order. Dit is de simpelste manier om crypto te kopen. Voor meer informatie over markt orders kun je terecht bij dit artikel.

Bekijk hieronder hoe je snel digitale valuta kunt kopen bij Bitvavo.

Klik op de knoppen voor App of Website.

1. Open de Bitvavo app en log in op je account. Selecteer vervolgens de digitale valuta die je wilt kopen.

2. In dit voorbeeld kopen we Ethereum. Je ziet vervolgens een overzicht van de huidige prijs, een grafiek en hoeveel je bezit van deze valuta.

Klik vervolgens op 'Kopen' onderaan om de digitale valuta te kopen.

3. Vervolgens kun je invullen hoeveel je wilt kopen van de digitale valuta. Wanneer je de hoeveelheid euro die je wilt besteden invult, wordt automatisch uitgerekend hoeveel digitale valuta je hiervoor krijgt.
    Door op de pijlen aan de rechterkant te klikken kun je ook de hoeveelheid digitale valuta die je wilt kopen invullen, en wordt automatisch de prijs berekent die je ervoor betaalt.
    Als je hebt besloten hoeveel je wilt kopen klik je onderaan op de knop 'Voorbeeld order'.

4. Je ziet nu een overzicht van je aankoop. Als alles er goed uit ziet, klik je op '[Crypto] kopen'.

5. Gefeliciteerd! Je hebt nu digitale valuta gekocht.

1. Open de Bitvavo app en log in op je account. Selecteer vervolgens de digitale valuta die je wilt kopen. In dit voorbeeld kopen we Ethereum.
    Screenshot 2024-02-01 at 13.19.33.png

2. Je ziet vervolgens een overzicht van de huidige prijs, een grafiek en hoeveel je bezit van deze valuta.

Klik vervolgens aan de rechterkant op 'Kopen' om de digitale valuta te kopen. Je kunt nu invullen hoeveel van de valuta je wilt kopen.
    Screenshot 2024-02-01 at 13.19.54.png

3. Vervolgens kun je invullen hoeveel je wilt kopen van de digitale valuta. Wanneer je de hoeveelheid euro die je wilt besteden invult, wordt automatisch uitgerekend hoeveel digitale valuta je hiervoor krijgt.
    Je kunt ook de hoeveelheid digitale valuta die je wilt kopen invullen, en wordt automatisch de prijs berekent die je ervoor betaalt.

Als je hebt besloten hoeveel je wilt kopen klik je onderaan op de knop.

Screenshot 2024-02-01 at 13.20.22.png

4. Je ziet nu een overzicht van je aankoop. Als alles er goed uit ziet, klik je op '[Crypto] kopen'.
    Screenshot 2024-02-01 at 13.20.41.png

5. Gefeliciteerd! Je hebt nu digitale valuta gekocht.
    Screenshot 2024-02-01 at 13.20.50.png

Bitvavo biedt hosted wallets waar je gemakkelijk digitale valuta kan opslaan die je hebt gekocht. Daarmee hoef je dus niet je eigen wallet te beheren.

Gebruik je toch liever een eigen wallet? Lees dan hier hoe je digitale valuta kan opnemen naar een externe wallet.