iDEAL is een Nederlandse betaalmethode waarmee u geld kunt storten op uw Bitvavo-account. Deze betaalmethode is helemaal gratis, daarbij is het bedrag vrijwel direct toegevoegd aan uw Bitvavo-account.

Wilt u iDeal gebruiken? Dat kan als volgt:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Klik op 'Storten €'.

3. Kies 'iDeal' als betaalmethode

4. Kies uw bank, vul het gewenste bedrag in en druk dan op 'Doorgaan'.
  5. Bevestig de storting door op 'Bevestigen en storten' te drukken in het Transactieoverzicht.

Let op: bij betalingen met iDEAL is er een maximum van €10.000 per transactie. U kunt natuurlijk wel meerdere betalingen achter elkaar doen. Heeft u geen Nederlandse bankrekening, kies dan voor één van onze andere betaalmethoden.