Hoe annuleer of wijzig ik een open order? Hoe annuleer of wijzig ik een open order?

Hoe annuleer of wijzig ik een open order?

In dit artikel leest u hoe u een open order kunt annuleren of wijzigen via onze app of website.

Klik op de tabs voor App of Website.

Voor het annuleren van een open order loopt u de volgende stappen door:
  1. Open de Bitvavo app en log in met uw gegevens.
  2. Bij uw EUR tegoed ziet u hoeveel EUR waarde u in totaal in een open order heeft.
  3. Zoek in uw wallet naar een asset met het groene icoon, voor deze assets heeft u open orders staan.
  4. Tik op de asset om het overzicht te openen.
  5. Onderin het overzicht ziet u hoeveel openstaande orders er zijn, dit kunt u openen.
  6. Per openstaande order kunt u het orderoverzicht openen, bekijken of annuleren.
  7. Tik op 'Ja. Annuleer order.' Screenshot_20220825-120219__01.jpg

8. Na het bevestigen kunt u dit helaas niet terugdraaien.
    U kunt een nieuwe order inleggen via ons geavanceerde panel.Screenshot_20220825-120226__01.jpg
  1. Voor het annuleren of wijzigen van een open order loopt u de volgende stappen door:

1. Log in op uw Bitvavo account.

2. Navigeer naar 'Geavanceerd' bovenin het scherm en klik hierop.

3. Klik daarna linksboven in het scherm op ‘Change Market’ en navigeer naar de markt waarop u de order heeft uitgevoerd.

4. Onder de handelsgrafiek staat de open order vermeld. Kijk onder het kopje 'Open Orders' of klik op 'All Markets' om alle open orders te zien van alle markten.

Open limietorder annuleren

1. Klik op het kruisje rechts van uw openstaande order.

Open limietorder wijzigen

1. Klik op het aantal of de prijs om de openstaande order te wijzigen.

2. Wijzig het aantal of de prijs en klik op 'Confirm'.

3. De openstaande order is gewijzigd.