Hoe annuleer of wijzig ik een open order? Hoe annuleer of wijzig ik een open order?

Hoe annuleer of wijzig ik een open order?

In dit artikel kunt u lezen hoe u gemakkelijk een open order kunt annuleren of wijzigen op onze app en op onze website.

Klik op de tabs voor App of Website.

Voor het annuleren van een open order dient u de volgende stappen te doorlopen:
  1. Open de Bitvavo app en Log in met uw gegevens.
  2. Bij uw EUR tegoed kunt u zien hoe veel EUR waarde u in totaal in een open order heeft.
  3. Zoek in uw wallet naar assets met het groene icoon, voor deze asset heeft u een open order.
  4. Tik op de desbetreffende asset om het overzicht te openen.
  5. Onderin het overzicht kunt u zien hoeveel openstaande orders er zijn voor deze asset en deze openen.
  6. Per openstaande order kunt u het orderoverzicht openen, bekijken en deze annuleren door op annuleren te tikken.
  7. Bevestig het annuleren van de openstaande order door op Ja. annuleer order. te tikken. Screenshot_20220825-120219__01.jpg

8. Na het bevestigen kunt u dit helaas niet terugdraaien.
    U kunt een nieuwe order inleggen via ons geavanceerde panel.Screenshot_20220825-120226__01.jpg
  1. Voor het annuleren of wijzigen van een open order dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.

2. Navigeer naar 'Geavanceerd' rechtsboven in het scherm en klik hierop.

3. Klik vervolgens linksboven in het scherm op ‘Change Market’ en navigeer naar de markt waarop u de order heeft uitgevoerd.

4. Onder de handelsgrafiek staat de open order vermeld onder het kopje 'Open Orders' of u klikt op 'All Markets' om alle open orders te zien van alle markten.

Open limiet order annuleren

1. Klik op het kruisje rechts van uw openstaande order.

Open limiet order wijzigen

1. Klik op het aantal of de prijs om de openstaande order te wijzigen.

2. Wijzig het aantal of de prijs en klik op 'Confirm'.

3. De openstaande order is gewijzigd.