Hoe kan ik tegoeden storten door middel van Bancontact? Hoe kan ik tegoeden storten door middel van Bancontact?

Hoe kan ik tegoeden storten door middel van Bancontact?

Bancontact is een Belgische betaalmethode waarmee u geld kunt bijschrijven op uw Bitvavo-account. Voor het gebruik van Bancontact worden geen servicekosten in rekening gebracht en het betaalde bedrag wordt vrijwel direct op uw Bitvavo-account bijgeschreven.

Als u van Bancontact gebruikt wenst te maken, dan kan dat als volgt:

1. Log in op uw Bitvavo-account.
  2. Klik op “Storten €”.

3. Kies 'Bancontact' als betaalmethode

4. Vul het gewenste bedrag in en druk dan op 'Doorgaan'.

5. Bevestig de storting door op 'Bevestigen en storten' te drukken in het Transactieoverzicht.

6. U kunt nu de storting afronden in de Bancontact omgeving.

Let op: bij betalingen door middel van Bancontact is een maximum van €10.000 per transactie van toepassing. U kunt wel meerdere betalingen achter elkaar verrichten. Mocht u geen Belgische bankrekening hebben, kies dan voor één van de andere door ons aangeboden betaalmethoden.