Hoe werkt het affiliateprogramma? Hoe werkt het affiliateprogramma?

Hoe werkt het affiliateprogramma?

Met het affiliateprogramma van Bitvavo is het mogelijk om geld te verdienen door het aanbrengen van gebruikers. Jij krijgt dan betaald voor elke transactie die een door jouw aangebrachte gebruiker uitvoert.

Hoe werkt het precies?

1. Maak een account aan bij Bitvavo (als je nog geen account hebt).

2. Log in op het account, ga naar account instellingen door rechts bovenaan op jouw naam te klikken en kies voor 'Affiliates'.

3. Onder het kopje ‘Voorbeeldlink’ vindt jij de persoonlijke affiliate link.

4. Deel deze link met jouw vrienden, familie of kennissen.

5. Vervolgens ontvang jij 15% van de handelskosten van elke transactie die een gebruiker, die zich heeft aangemeld via de affiliate link, uitvoert.

De voordelen van het Bitvavo affiliateprogramma zijn:

• Jij ontvangt 15% van de handelskosten van elke transactie die een door jou aangebrachte gebruiker uitvoert.
  • Jij kunt onbeperkt gebruikers aandragen.
  • Nog niet verwerkte commissies zijn direct zichtbaar en worden elke nacht om 01:00 UTC op het account bijgeschreven.
  • De door jou aangeleverde gebruikers kunnen de eerste €10.000 aan digitale valuta kopen zonder handelskosten (0,25% van €1000). Deze welkomstactie blijft zeven dagen geldig, gerekend vanaf het moment dat de aangebrachte gebruiker een account heeft aangemaakt.

Veelgestelde vragen

De door mij aangebrachte gebruiker is mijn code vergeten toe te voegen, kan dit achteraf?

Helaas is het uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om een affiliatecode achteraf toe te voegen op een account. De enige optie is om het account te verwijderen en opnieuw aan te maken met de juiste code of link. De aangebrachte gebruiker kan altijd mailen naar support@bitvavo.com om te controleren of de code juist gebruikt is.

Let op: er zijn affiliatevoorwaarden van toepassing op deelname aan het affiliateprogramma.