Hoe werkt het affiliateprogramma? Hoe werkt het affiliateprogramma?

Hoe werkt het affiliateprogramma?

Met het affiliateprogramma van Bitvavo is het mogelijk om geld te verdienen door het aanbrengen van gebruikers. U krijgt dan betaald voor elke transactie die een door u aangebrachte gebruiker uitvoert.

Hoe werkt het precies?

1. Maak een account aan bij Bitvavo (als u nog geen account heeft).

2. Log in op uw account, ga naar account instellingen door rechts bovenaan op uw naam te klikken en kies voor 'Affiliates'.

3. Onder het kopje ‘Voorbeeldlink’ vindt u uw persoonlijke affiliate link.

4. Deel deze link met uw vrienden, familie of kennissen.

5. Vervolgens ontvangt u 15% van de handelskosten van elke transactie die een gebruiker, die zich heeft aangemeld via uw affiliate link, uitvoert.

De voordelen van het Bitvavo affiliateprogramma zijn:

• U ontvangt 15% van de handelskosten van elke transactie die een door u aangebrachte gebruiker uitvoert.
  • U kunt onbeperkt gebruikers aandragen.
  • Nog niet verwerkte commissies zijn direct zichtbaar en worden elke nacht om 01:00 UTC op uw account bijgeschreven.
  • De door u aangeleverde gebruikers kunnen de eerste €1.000 aan digitale valuta kopen zonder handelskosten (0,25% van €1000). Deze welkomstactie blijft zeven dagen geldig, gerekend vanaf het moment dat de aangebrachte gebruiker een account heeft aangemaakt.

Let op: er zijn affiliatevoorwaarden van toepassing op deelname aan het affiliateprogramma.