Automatische overboekingen

Je kan een automatische overboeking instellen in je eigen bankomgeving. Hiervoor heb je de volgende gegevens nodig:

Let op: ieder Bitvavo-account heeft een unieke omschrijving. Deze moet meegegeven worden aan de storting. Je kan deze zien wanneer je een SEPA storting uitvoert. Kies voor EUR storten, SEPA, vul een bedrag in en klik op doorgaan, je ziet dan een omschrijving die bestaat uit 10 karakters (hoofdletters en cijfers).

Als de storting door ons ontvangen is, sturen we je hiervan een bevestiging per mail. Je kan daarna gelijk digitale valuta kopen in onze app of via onze website.