PayPal stelt gebruikers met een e-mailadres in staat om online betalingen te verzenden en te ontvangen. Bitvavo ondersteunt enkel stortingen via PayPal.

Het netwerk is gebouwd op de bestaande financiële infrastructuur van banken. U moet eerst een account aanmaken bij Paypal en uw bankrekening en of creditcard koppelen voordat u geld kunt overmaken van uw PayPal-rekening naar uw Bitvavo-rekening.

Belangrijk: Een storting met PayPal wordt alleen geaccepteerd als de naam en het e-mailadres volledig overeenkomen met uw Bitvavo-account (ook kleine spelfouten zijn niet toegestaan).

Klik op de knoppen voor App of Website.

Om fiat gelden te storten via PayPal op onze app dient u de volgende stappen doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo App.

2. Kies de + knop of de pijlen onderaan om euro bedragen te storten.

3. Kies betalingsmethode PayPal
  4. Voer het € bedrag in dat u wilt storten, klik op Doorgaan om doorgestuurd te worden naar de Transactie samenvatting

5. Controleer het overzicht en klik op Bevestigen en storten om automatisch doorgestuurd te worden naar de PayPal betaalomgeving.
  6. Log in op uw Paypal rekening.
  7. Selecteer uw voorkeursmethode. Voor bankrekeningen of kredietkaarten worden dezelfde kosten aangerekend.
  8. Na het bevestigen van de betalingsmethode wordt u doorgestuurd naar uw Bitvavo account.

9. Gelieve uw pagina te verversen na het voltooien van de storting, de Bitvavo servers moeten communiceren met Paypal en de gegevens bijwerken, dit kan tot 5 minuten duren.

Om fiat gelden te storten via PayPal op onze website moet u de volgende stappen doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.

2. Klik op 'Storten €'.
  3. Kies betalingsmethode PayPal
  4. Voer het bedrag aan € in dat u wilt storten, klik op Doorgaan om doorgestuurd te worden naar het Transactieoverzicht
  5. Controleer het overzicht en klik op Bevestigen en storten om automatisch doorgestuurd te worden naar de PayPal betaalomgeving.
  6. Log in op uw Paypal rekeningScreenshot_2022-08-05_at_11.24.38.png

7. Selecteer uw voorkeursmethode. Voor bankrekeningen of kredietkaarten worden dezelfde kosten aangerekend.
  8. Na het bevestigen van de betalingsmethode wordt u doorgestuurd naar uw Bitvavo account.
  9. Gelieve uw pagina te vernieuwen na het voltooien van de storting, de Bitvavo servers moeten communiceren met Paypal en de gegevens bijwerken, dit kan tot 5 minuten duren.
Vooralsnog is het totale bedrag dat gestort kan worden met PayPal op het Bitvavo-account €10.000. Dit kan niet verhoogd worden, u dient daarna een andere betaalmethodete gebruiken.