Limiet koop order in App Limiet koop order in App

Limiet koop order in App

Op dit moment ondersteunt Bitvavo alleen een Good Til Canceled limietorder in de app, dit ordertype heeft de volgende eigenschappen:

• Uw order wordt minimaal uitgevoerd tegen de vooraf aangegeven prijs of een voor u betere prijs.
    • Voor een koop-order is dit onder uw opgegeven prijs
    • Voor een verkoop-order is dit boven uw opgegeven prijs
  • Uw order blijft deze net zolang in het orderboek liggen totdat de order is uitgevoerd of door u wordt geannuleerd.
  • Post only - (nog niet mogelijk)

De koop instructies zullen hierna in meer detail worden uitgelegd.

*Het is tot op heden niet mogelijk om gebruik te maken van hoogrisico producten, zoals leverage trading en 'short'- en 'long'-posities. Ook het inleggen van meerdere opdrachten in één order, zogenoemde 'One Cancels the Other' (OCO) orders zijn (nog) niet mogelijk op onze exchange en in de app.

Stap 1: Klik op de digitale valuta die u wilt kopen, in dit voorbeeld gaan we uit van Bitcoin (BTC)

Stap 2: In dit voorbeeld kopen wij Bitcoin, klik op "BTC kopen"

Stap 3: Klik op Geavanceerd om naar het Limiet-orderscherm te gaan

Stap 4: U bevindt zich nu in het limiet orderscherm. Er zijn drie velden die u kunt invullen. Hiervan is de limietprijs verplicht, daarna kunt u kiezen voor hoeveelheid of een totaalbedrag. Door één van de twee te kiezen.

Veld 1: limietprijs
Dit is de vaste referentie prijs die u wilt betalen voor de valuta die u wilt kopen.) Door op de huidige marktprijs te drukken wordt het eerste veld voor de Limietprijs automatisch ingevuld.

Veld 2: Hoeveelheid
Selecteer de hoeveelheid BTC die u wilt kopen, en de totaal prijs wordt automatisch berekend.

of

Veld 3: Totaal (exclusief kosten)

Selecteer het bedrag waarvoor u BTC wilt kopen, de hoeveelheid BTC wordt automatisch berekend.

De drie velden zijn nu ingevuld, klik op voorbeeld kopen order om een overzicht te krijgen van uw order

In onderstaande voorbeeld ziet u de velden ingevuld.

Let op: het Totaal is exclusief kosten, houdt hier rekening mee bij het doorgaan naar de volgende stap, stel u heeft een euro tegoed van €100,- en de kosten zijn 0,25% dan dient u €0,25 op te tellen bij uw totaal. De kosten voor uw order zullen €100,25 zijn. Dit kan niet want uw balans is slechts €100,-, u zult een foutmelding ontvangen als u doorgaat. Kies voor lagere bedragen om wel uw order uit te kunnen voeren of controleer of u nog openstaande orders heeft.

Stap 4: Controleer uw Order overzicht en bevestig uw kooporder IMG_9280.PNG

Let op: Geschatte kosten zijn altijd de maximaal mogelijke kosten, kosten kunnen lager uitvallen als u in een lagere tier zit qua handelskosten.

Stap 5: Selecteer begrepen om door te gaan, of kies voor plaats een andere order om terug te gaan naar het order scherm

Stap 6: uw order is nu geplaatst in het orderboek. U kunt deze terugvinden onder de desbetreffende digitale valuta bij de optie Openstaande orders. Klik hier op om naar de openstaande order te gaan.

Stap 7: klik op de order om de orderdetails terug te vinden, hier kunt u ook de order annuleren, helaas is het in de app niet mogelijk om de order te updaten.

Stap 8: de order details bieden alle informatie over uw ingelegde order, kies voor "annuleer order" om de order uit het orderboek te halen.