Hoe kan ik mijn apparaat bevestigen?

Bitvavo maakt gebruik van apparaat bevestiging, waardoor alle apparaten moeten worden geautoriseerd (bevestigd) voordat ze toegang hebben tot uw account. Dit proces hoeft slechts eenmaal per apparaat per browser te worden voltooid en is dus niet noodzakelijk voor toekomstige inlogpogingen vanaf hetzelfde apparaat met dezelfde browser.

Hoe kan ik een nieuw apparaat bevestigen?

Bij het inloggen vanaf een nieuwe browser of een nieuw apparaat dient u per e-mail toestemming te geven. Hiervoor dienen de volgende stappen doorlopen te worden:

1. U logt in vanaf een onbekende browser of onbekend apparaat.
  2. Bitvavo verzendt u een e-mail met daarin een bevestigingslink.
  3. Druk op deze link en vul de naam in van het apparaat waarmee u wil inloggen.
  4. Druk op "Apparaat bevestigen" om uw apparaat te bevestigen.
  5. U kunt nu inloggen vanaf uw nieuwe apparaat.
Ik ontvang de mail ter bevestiging van mijn apparaat niet

In sommige gevallen kan het, afhankelijk van uw e-mail provider, tot 10 minuten duren voordat u de bevestigingsmail heeft ontvangen. Als er meer dan 10 minuten zijn verstreken en de e-mail niet in uw inbox staat, is het mogelijk dat uw internetprovider de verificatie-e-mails als spam markeert. Hiervoor zijn het doorlopen van de volgende stappen van belang:

• Controleer eerst uw spam / junk-map. Als één van onze berichten in deze mappen staat, dient u ervoor te kiezen om onze mail als "Geen spam / rommel" te markeren.
  • Voeg no-reply@bitvavo.com toe aan uw lijst met e-mailcontactpersonen of veilige afzenders.
  • Sommige e-mail providers verwijderen automatisch de mails die als spam worden aangemerkt, wijzig daarom uw e-mailinstellingen zodat een ​​kopie van uw spam berichten wordt opgeslagen. Aangezien het wijzigen van deze instellingen per email provider kunnen verschillen, kunt u het beste even op Google zoeken naar "Hoe mijn spam-instellingen wijzigen" tezamen met de naam van uw e-mail provider.

Zodra u uw instelling overeenkomstig één van bovenstaande punten heeft gewijzigd, kunt u de stappen waarvoor de bevestigingsmail noodzakelijk was opnieuw doorlopen waarbij de mail deze keer wel zal aankomen.

Mocht u na het doorlopen van bovenstaande stappen de bevestigingsmail nog steeds niet ontvangen neem dan contact op met onze support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.

Als de link ongeldig is of als u een foutmelding ontvangt dat deze is verlopen, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt doordat er teveel inlogpogingen zijn geweest zonder dat het apparaat is bevestigd. Voor elk van deze pogingen is een e-mail verzonden en is alleen de nieuwste e-mail geldig. Wacht totdat alle eerdere verificatie-e-mails zijn binnengekomen, verwijder ze vervolgens en start het proces opnieuw om zeker te zijn dat de e-mail die u ontvangt een geldige link bevat. Deze autorisatie moet op hetzelfde apparaat en vanaf hetzelfde ip-adres worden gestart en voltooid.