Hoe kan ik mijn apparaat bevestigen?

Bitvavo maakt gebruik van apparaatbevestiging, waardoor alle apparaten moeten worden geautoriseerd (bevestigd) voordat ze toegang hebben tot uw account. Dit proces hoeft slechts eenmaal per browser per apparaat te worden voltooid en is dus niet noodzakelijk voor toekomstige inlogpogingen vanaf hetzelfde apparaat met dezelfde browser.

Hoe kan ik een nieuw apparaat bevestigen?

Bij het inloggen vanaf een nieuwe browser of een nieuw apparaat dient u per e-mail toestemming te geven. Hiervoor dienen de volgende stappen doorlopen te worden:

1. U logt in vanaf een onbekende browser of onbekend apparaat.
  2. Bitvavo verzendt u een e-mail met daarin een bevestigingslink.
  3. Druk op deze link en vul de naam in van het apparaat waarmee u wil inloggen.
  4. Druk op ‘Apparaat bevestigen’ om uw apparaat te bevestigen.
  5. U kunt nu inloggen vanaf uw nieuwe apparaat.
Ik ontvang de mail ter bevestiging van mijn apparaat niet

In sommige gevallen kan het, afhankelijk van uw e-mailprovider, tot tien minuten duren voordat u de bevestigingsmail heeft ontvangen. Als meer dan tien minuten zijn verstreken en de e-mail niet in uw inbox staat, is het mogelijk dat uw internetprovider de verificatiemail als spam markeert.

Om ervoor te zorgen dat u toch correspondentie ontvangt vanuit Bitvavo, is het van belang dat u de volgende stappen doorloopt:

• Controleer eerst uw spamfolder. Als één van onze berichten in deze mappen staat, dient u ervoor te kiezen om onze mail als "Geen spam/rommel" te markeren.
  • Voeg no-reply@bitvavo.com toe aan uw lijst met e-mailcontactpersonen of veilige afzenders.
  • Sommige e-mailproviders verwijderen automatisch de mails die als spam worden aangemerkt, wijzig daarom uw e-mailinstellingen zodat een ​​kopie van uw spamberichten wordt opgeslagen. Aangezien het wijzigen van deze instellingen per e-mailprovider kunnen verschillen, kunt u het beste even op Google, of een andere zoekmachine, zoeken naar "Hoe mijn spaminstellingen wijzigen" samen met de naam van uw e-mail provider.

Nadat u de voorgaande stappen heeft doorlopen en uw instellingen heeft aangepast, kunt u nogmaals proberen de betreffende procedure te doorlopen en de bevestigingsmail aan te vragen.

Mocht u na het doorlopen van bovenstaande stappen de bevestigingsmail nog steeds niet ontvangen neem dan contact op met onze supportafdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.

Als de link ongeldig is of als u een foutmelding ontvangt dat deze is verlopen, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt doordat er teveel inlogpogingen zijn geweest zonder dat het apparaat is bevestigd. Voor elk van deze pogingen wordt een e-mail verzonden en is alleen de meest recente link geldig. Wacht totdat alle eerdere verificatiemails zijn binnengekomen, verwijder ze en start vervolgens het proces opnieuw om zeker te zijn dat de e-mail die u ontvangt een geldige link bevat.