Opnamelimieten (voor een gevorderd account)

Storting- en opnamelimieten zijn een verplicht onderdeel van de maatregelen die Bitvavo dient te nemen op basis van wet- en regelgeving.

Bitvavo maakt gebruikt van software die op basis van vele factoren - zoals (maar niet beperkt tot) leeftijd, nationaliteit, locatie, opgegeven herkomst van het vermogen, gebruikte betaalmethode, datum ingebruikname account, transactiegeschiedenis - bepaalt welke limieten in uw geval van toepassing zijn. Om u echter een indicatie te geven, wordt hieronder de maximale limiet besproken. Zo weet u wanneer u in ieder geval tegen limieten aanloopt.

Let op: U kunt deze limieten te allen tijde laten verhogen door de hiervoor gewenste documentatie te uploaden.

Gematigde opnamelimieten tegoeden van euro en digitale valuta (cumulatief)

Voor uitgaande euro en digitale valuta transacties worden gematigde limieten gehanteerd, omdat toezichthouders inkomende en uitgaande digitale valuta transacties als een verhoogd risico aanmerken. De maximale opnamelimieten welke gehanteerd worden betreffen:

Tijdsduur

Bedrag

Dag

25K

Indien u uw individueel bepaalde limiet wenst te overschrijden, dan dient u eerst uw account te upgraden van een Gevorderd account naar een Pro account voordat u de gewenste transacties kunt uitvoeren.

Hoe de limieten werken

De genoemde limieten werken op de volgende manier:

  • Limieten zijn nettobedragen (bijv. digitale valuta stortingen verlagen het netto digitale valuta opnamebedrag);
  • Limieten worden berekend over voortschrijdende periodes.
    • Dagelijkse limieten tellen de laatste 24 uur van activiteit.
Account upgraden naar Pro account

Als u uw limieten wenst op te hogen, dan dient u uw account te upgraden van een Gevorderd account naar een Pro account. Wanneer u dit heeft gedaan, kunnen er, gepersonaliseerde limieten op u van toepassing zijn, afhankelijk van de door u toegestuurde documenten.

Wat is hiervoor nodig?

Hiervoor dient u documenten aan te leveren die de herkomst van uw vermogen onderbouwen.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)