Hoe kan ik tegoeden storten door middel van Sofort?

Sofort is een Europese betaalmethode welke gebruikt wordt in landen zoals België, Italië, Polen, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland en waarmee u geld kunt bijschrijven op uw Bitvavo account. Voor het gebruik van Sofort zijn servicekosten van 2,25% verschuldigd, echter staat hierdoor het betaalde bedrag wel vrijwel direct op uw Bitvavo account. Indien u van Sofort gebruikt wenst te maken dan kan dat als volgt:

  1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik op “Tegoeden storten”.

  1. Vul het bedrag in dat u wenst toe te voegen aan uw Bitvavo account en kies voor “Sofort”.
  2. Vervolgens dient u uw bank te kiezen en op “Doorgaan” te klikken.

Let op: bij betalingen door middel van Sofort is een maximum van €10.000 per transactie van toepassing. Echter, u kunt wel meerdere betalingen achter elkaar verrichten.

Cooldownperiode Sofort

Let op dat Sofort geen directe betaalmethode is. Hierdoor zijn opnames van digitale valuta, indien u gebruik maakt van Sofort, pas mogelijk nadat uw betaling definitief is geworden. Mocht uw Sofort betaling onverhoopt niet definitief doorkomen, dan is Bitvavo genoodzaakt om de voorgeschoten bedragen na 7 werkdagen te crediteren van uw Bitvavo account.

Mocht Sofort geen geschikte betaalmethode voor u zijn, kies dan voor één van de andere door ons aangeboden betaalmethoden.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)