Bit Broker Trade

Bit Broker Trade is een automatische Bitcoin Trader, die handelt in het koersverschil tussen bitcoin en euro. Omdat lang niet iedereen zelf een zogenaamde 'Trading Bot' kan maken, heeft Bit Broker Trade deze voor u gemaakt. Met vooraf vastgestelde MACD methode, uitgebreid met algoritmen en specificaties, kunt u 24/7 profiteren van handelsmogelijkheden!

Stap 1) Maak een Bit Broker Trade-account aan
  1. Ga naar Bit Broker Trade, vul uw persoonlijke gegevens in, kies een veilig wachtwoord en bevestig uw e-mailadres.

Stap 2) Koppel uw Bit Broker Trade-account aan uw Bitvavo account
  1. Ga naar Bit Broker Trade, klik rechtsboven in het scherm op 'Please connect your exchange here'
  2. Kies onder 'Beurs toevoegen' voor Bitvavo.
  3. Vul bij 'Naam' een willekeurige naam in voor de trader.
  4. Vul bij 'API Sleutel' uw API Key in (zoals uitgelegd onder stap 3).
  5. Vul tot slot bij 'API Secret' uw API Secret in (zoals uitgelegd onder stap 3).

Stap 3) Vraag API Keys aan bij Bitvavo
  1. Ga naar Bitvavo en klik op 'Nieuwe API Key aanvragen'.
  2. Vul de gevraagde gegevens in, waarbij ‘IP Whitelist’ leeg gelaten dient te worden en kies ervoor om enkel (a) gegevens inzien en (b) kopen en verkopen in te schakelen.
  3. Vul uw 2FA-code in en klik op bevestigen. Mocht u nog geen 2FA hebben ingesteld, lees dan dit artikel door.
  4. Uw API key + API secret worden zichtbaar en u dient enkel nog e-mailbevestiging te voltooien.
  5. Vul de gegeven API key + API secret in bij Bit Broker Trade (zie stap 2).

Stap 4) De trader starten
  1. Ga naar Bit Broker Trade en klik op 'Koop tegoed om 'Credits' aan te schaffen.
  2. De trader start wanneer het Credit-saldo positief is.
  3. Rond de bestelling af en laat de trader het werk voor u doen.
  4. Zodra de trader winst maakt, worden de Credits (20% van de winst) afgeboekt.