Hoe kan ik mijn accountnaam wijzigen?

Indien u de tenaamstelling van uw account wilt wijzigingen dan kunt u dit eenvoudig doen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechts bovenaan op uw naam en kies voor "Verificatie".
  1. Druk op de knop "Wijzigen" welke naast uw accountnaam staat.
  2. Vul uw naam in zoals staat vermeld op uw identiteitsbewijs.

Indien uw identiteit reeds is geverifieerd tijdens de (a) bank verificatie of (b) identiteitsverificatie, is het helaas niet meer mogelijk om zelf uw accountnaam aan te passen. Neem in dat geval contact op met onze support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.