Hoe kan ik mijn accountnaam wijzigen?

Indien u de tenaamstelling van uw account wilt wijzigen, kunt u dit eenvoudig doen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.
  2. Klik rechtsboven in het scherm op uw naam en navigeer naar ‘Verificatie’.

1. Druk op de knop "Wijzigen" die naast uw accountnaam staat.
  2. Vul uw naam in zoals staat vermeld op uw identiteitsbewijs.

Indien uw identiteit reeds is geverifieerd tijdens de bankverificatie of de identiteitsverificatie, dan is het helaas niet meer mogelijk om zelf uw accountnaam aan te passen. Neem in dat geval contact op met onze supportafdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.