Bitvavo Swaps

Op het dashboard is het mogelijk om direct elke willekeurige digitale valuta om te wisselen voor een andere digitale valuta. Dit werkt als volgt:

1. Navigeer naar de digitale valuta die u wenst te kopen en klik hierop.
  2. Geef aan met welke digitale valuta u wilt betalen.
  3. Vul de hoeveelheid digitale valuta in waarmee u wenst te betalen.
  4. Bevestigd uw transactie door op "Kopen" te klikken.

Na het doorlopen van bovenstaande stappen heeft u direct digitale valuta A omgewisseld voor digitale valuta B.

Transactiekosten bij een Bitvavo Swap transactie

Achter de schermen zal het omwisselen van digitale valuta nog steeds in twee losse transacties achter elkaar worden uitgevoerd, ondanks dat u maar één order hoeft in te dienen. Dit is noodzakelijk omdat op dit moment alleen Euro en Bitcoin als base-pair op onze exchange worden gebruikt. Hierdoor bent u voor het uitvoeren van een Bitvavo swap transactie twee keer handelskosten verschuldigd.