Verifieer uw identiteit (zonder mobiele telefoon)

Op basis van Europese wetgeving is Bitvavo verplicht gebruikers te identificeren. Rondt uw verificatie af door een geldig identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs te uploaden. Hieronder worden de stappen toegelicht.

Stap 1) Verifieer uw identiteit
  1. Navigeer naar de 'Verificatie' pagina.
  2. Klik op 'Doorgaan' om de verificatie te starten

1. Selecteer het type document wat u wilt uploaden. Let op: bij een rijbewijs / identiteitskaart dient u de voor -en achterzijde te uploaden.
Stap 2) Upload uw identiteitsdocument
  1. Upload de foto van de voorzijde van uw identiteitsdocument (geen scans of fotokopieën).

1. Upload de foto van de achterzijde van uw identiteitsdocument (geen scans of fotokopieën).
Stap 3) Vervolg de verificatie via uw PC
  1. Klik op 'Doorgaan' om de verificatie te starten.
  2. We vragen u om uzelf te filmen via uw webcam en 2 eenvoudige acties uit te voeren.
  3. Klik op 'Doorgaan'.
  4. Plaats uw gezicht in het ovaal.
  5. Druk op 'opnemen'.
  1. Kijk over de aangegeven schouder.
  2. Klik vervolgens op 'Volgende' wanneer u klaar bent.
  3. Zeg ieder cijfer hardop.
  1. Klik op 'Volgende' wanneer u klaar bent.
  2. De verificatie is voltooid.