Hoe kan ik een klacht indienen?

Bitvavo is constant bezig om onze dienstverlening te optimaliseren. Mocht u desondanks niet tevreden zijn en mocht u hierover een klacht willen indienen, dan staat hieronder beschreven hoe u dit kunt doen.

Hoe dien ik een klacht in?

Indien u van mening bent dat ons support team u onvoldoende heeft geholpen of indien u van mening bent dat wij u geen passende oplossing hebben aangeboden, dan kunt u een klacht indienen door een e-mail te sturen naar complaints@bitvavo.com.

Bij het invullen van het formulier is het van belang dat u zoveel mogelijk details vermeld over de oorzaak en het gevolg van uw klacht. Daarnaast is het behulpzaam indien u tevens met een voorstel komt hoe de situatie in uw optiek het beste opgelost kan worden.

Wat zijn de vervolgstappen?

Zodra u uw klacht heeft ingediend, zullen wij zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 2 weken een bevestiging sturen dat wij deze hebben ontvangen en hierin tevens aangeven wanneer wij het probleem verholpen denken te hebben.

Het kan zijn dat wij aanvullende informatie nodig hebben om uw probleem op te lossen. Zodra wij deze informatie ontvangen hebben, zullen wij uw probleem zo zorgvuldig mogelijk en altijd binnen de wettelijke termijnen oplossen.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)