Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw wachtwoord eenvoudig wijzigen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.
  2. Klik op uw naam in rechtsboven in uw scherm en navigeer naar ´Instellingen´.
  3. Druk op "Wachtwoord wijzigen".

1. Voer uw huidige en nieuwe wachtwoord in.

Als u uw wachtwoord bent vergeten en dit wilt het wijzigen, volg dan de onderstaande stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

1. Klik op "Wachtwoord vergeten" onderaan het inlogscherm.

1. Voer uw e-mailadres in en klik op "Wachtwoord opnieuw instellen".

1. Er wordt een e-mail gestuurd naar dit e-mailadres, als dit bij ons bekend is. Als u op de link in deze e-mail klikt, wordt u naar de pagina gestuurd waar u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
  2. Voer uw wachtwoord tweemaal in en klik op de bevestigingsknop.

1. U kunt nu uw nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.
    Let op: opnames van digitale valuta van uw account worden gedurende 7 dagen na het resetten van uw wachtwoord geblokkeerd.