Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw wachtwoord eenvoudig wijzigen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.
  2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw scherm en kies "Instellingen".
  3. Druk op de knop "Wachtwoord wijzigen".
  1. Voer uw huidige en nieuwe wachtwoord in.

Als je je wachtwoord bent vergeten en je wilt het wijzigen, volg dan de onderstaande stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen:

1. Klik op "Wachtwoord vergeten" onderaan het inlogscherm.
  1. Voer uw e-mailadres in en klik op "Wachtwoord opnieuw instellen".
  1. Er wordt een e-mail gestuurd naar dit e-mailadres, als dit bij ons bekend is. Als u op de link in deze e-mail klikt, wordt u naar de pagina gestuurd waar u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
  2. Voer uw wachtwoord tweemaal in en klik op de bevestigingsknop.
  1. U kunt nu uw nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.
    Let op: opnames van digitale valuta van uw account worden gedurende 7 dagen na het resetten van uw wachtwoord geblokkeerd.