Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Indien u uw wachtwoord wilt wijzigingen dan kunt u dit eenvoudig doen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechts bovenaan op uw naam en kies voor "Instellingen".
  1. Druk op de knop "Wachtwoord wijzigen".
  1. Vul uw huidige en uw gewenste wachtwoord in.

Indien u uw wachtwoord wilt wijzigen omdat u deze bent vergeten, dan kunt u deze eenvoudig opnieuw instellen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Klik onderaan het inlogscherm op “Wachtwoord vergeten”.
  1. Voer uw e-mailadres in en klik op "Wachtwoord herstellen".
  1. Hierdoor wordt een e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u heeft ingevoerd, indien dit bij ons bekend is. U dient vervolgens op de koppeling in de e-mail te klikken waardoor u direct wordt doorgeleid naar de webpagina waarop u uw nieuwe wachtwoord kunt instellen.
  2. Voer het nieuwe wachtwoord dat u wilt gebruiken twee keer in en klik op de bevestigingsknop.
  1. U kunt uw nieuwe wachtwoord vanaf nu gebruiken om in te loggen.
    Let op: opnames vanaf uw account zijn de eerste twee weken na het resetten van uw wachtwoord automatisch geblokkeerd indien dit is aangevraagd via een onbekend IP adres. Mocht het noodzakelijk zijn dat uw opnameblokkade er eerder vanaf gaat, dan staat hier uitgelegd hoe dat mogelijk is.