Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Om uw account te verwijderen, dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechts bovenaan op uw naam en navigeer naar "Instellingen".

1. Helemaal onderaan vindt u vervolgens de knop “Account verwijderen”.

1. Vul ter controle uw wachtwoord in en klik nogmaals op “Account verwijderen”.

1. Bevestig de e-mail welke naar uw e-mailadres is verstuurd.

Let op: Zorg ervoor dat u geen saldo meer op uw account heeft, voordat u tot verwijderen overgaat. Als u nog saldo op uw account heeft, dan dient u dit eerst naar uw bankrekening of een externe wallet te versturen.