Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Voor het verwijderen van uw account dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechts bovenaan op uw naam en kies voor "Instellingen".
  1. Helemaal onderaan vindt u vervolgens de knop “Account Verwijderen”.
  1. Vul ter controle uw wachtwoord in en klik nogmaals op “Account Verwijderen”.
  1. Bevestig de e-mail welke naar uw e-mailadres is verstuurd.

Let op: houd er rekening mee dat u geen saldo meer heeft op uw account voordat u tot verwijderen overgaat. Als u nog saldo op uw account heeft, dan dient u dit eerst naar uw bankrekening of een externe wallet te versturen.