Hoe kan ik contact opnemen met de supportafdeling?

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met de support afdeling:

1. LiveChat .
  2. E-mail.

Welke beiden hieronder in meer detail zullen worden toegelicht.

Let op: Bitvavo Support zal u nooit vragen om uw wachtwoord of tweefactorauthenticatie-code, of u verzoeken om externe inlogsoftware op uw computer te installeren. Als u toch een dergelijk verzoek krijgt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

LiveChat

Onze LiveChat kunt u rechtsonder op elke pagina van onze website vinden. Wanneer u op het icoontje klikt, zal de LiveChat vanzelf openen. De LiveChat is beschikbaar op:

• Werkdagen: 10:00 - 17:00.
  • Zaterdag: gesloten.
  • Zondag: gesloten.
E-mail

U kunt een e-mail sturen naar support@bitvavo.com. Om uw vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden, willen wij u vriendelijk verzoeken om:

1. de vraag in te dienen via het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen bij Bitvavo;
  2. zoveel mogelijk details over uw vraag te vermelden;
  3. eventueel een printscreen/schermafbeelding van de pagina of transactie waar u een vraag over heeft mee te sturen.

De supportafdeling is via de e-mail bereikbaar op:

• Werkdagen: 09:00 - 21:00.
  • Weekend: 10:00 - 18:00.

Uw vraag zal doorgaans binnen een dag worden beantwoord. Dit kan soms door drukte langer duren.