Twee-factor authenticatie (2FA) resetten

Indien u problemen ondervindt met het inloggen door middel van 2FA welke u niet kunt oplossen of indien u de toegang tot uw mobiele apparaat verliest, dan kunt u 2FA herstellen door te klikken op 2FA resetten.

Vervolgens dient u:

1. Uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
  2. Te klikken op “2FA Uitschakelen”.
  3. De controle mail te bevestigen door op de bevestigingslink te klikken.
  4. De code die per sms is verstuurd ter controle invullen.

Let op: Bij het resetten van uw 2FA worden opnames van digitale valuta voor 2 weken lang geblokkeerd. Mocht het noodzakelijk zijn dat uw opnameblokkade er sneller van af gaat, dan staat hier uitgelegd hoe dat mogelijk is.