Waarom heb ik geen activatie e-mail ontvangen?

In sommige gevallen kan het, afhankelijk van uw e-mail provider, tot 10 minuten duren voordat u de activatie e-mail heeft ontvangen. Als er meer dan 10 minuten zijn verstreken en de e-mail niet in uw inbox staat, is het mogelijk dat uw internetprovider de activatie -e-mails als spam markeert. Hiervoor zijn het doorlopen van de volgende stappen van belang:

• Controleer eerst uw spam / junk-map. Als één van onze berichten in deze mappen staat, dient u ervoor te kiezen om onze mail als "Geen spam / rommel" te markeren.
  • Voeg no-reply@bitvavo.com toe aan uw lijst met e-mailcontactpersonen of veilige afzenders.
  • Sommige e-mail providers verwijderen automatisch de mails die als spam worden aangemerkt, wijzig daarom uw e-mailinstellingen zodat een ​​kopie van uw spam berichten wordt opgeslagen. Aangezien het wijzigen van deze instellingen per email provider kunnen verschillen, is het aan te bevelen om even op Google te zoeken naar "Hoe mijn spam-instellingen wijzigen" tezamen met de naam van uw e-mail provider.

Zodra u uw instelling overeenkomstig één van bovenstaande punten heeft gewijzigd, kunt u een nieuwe activatie e-mail opvragen op deze pagina. Vul je e-mailadres in klik op "Opnieuw verzenden".

Mocht u na het doorlopen van bovenstaande stappen de activatiemail nog steeds niet ontvangen neem dan contact met onze support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.