Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

In sommige gevallen kan het, afhankelijk van uw e-mail provider, tot 10 minuten duren voordat u de bevestigingsmail heeft ontvangen. Als er meer dan 10 minuten zijn verstreken en de e-mail niet in uw inbox staat, is het mogelijk dat uw internetprovider de verificatie-e-mails als spam markeert. Hiervoor zijn het doorlopen van de volgende stappen van belang:

  • Controleer eerst uw spam / junk-map. Als één van onze berichten in deze mappen staat, dient u ervoor te kiezen om onze mail als "Geen spam / rommel" te markeren.
  • Voeg no-reply@bitvavo.com toe aan uw lijst met e-mailcontactpersonen of veilige afzenders.
  • Sommige e-mail providers verwijderen automatisch de mails die als spam worden aangemerkt, wijzig daarom uw e-mailinstellingen zodat een ​​kopie van uw spam berichten wordt opgeslagen. Aangezien het wijzigen van deze instellingen per email provider kunnen verschillen, kunt u het beste even op Google zoeken naar "Hoe mijn spam-instellingen wijzigen" tezamen met de naam van uw e-mail provider.

Zodra u uw instelling overeenkomstig met één van bovenstaande punten heeft gewijzigd, kunt u de stappen waarvoor de bevestigingsmail noodzakelijk was opnieuw doorlopen waarbij de mail deze keer wel zal aankomen.

Mocht u na het doorlopen van bovenstaande stappen de bevestigingsmail nog steeds niet ontvangen neem dan contact op met onze support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)