Waarom heb ik een onverwachte e-mail ontvangen over een mislukte inlogpoging?

Mocht u een e-mail hebben ontvangen over een mislukte inlogpoging terwijl dit niet komt door uw toedoen, dan betekent dit dat een derde probeert in te loggen op uw account. Voer in een dergelijk geval direct de volgende stappen uit:

1. Neem contact met Bitvavo
    Neem onmiddellijk contact op met Bitvavo door te mailen naar support@bitvavo.com. Geef de e-mail het onderwerp “Urgent” mee. Uw verzoek zal dan met spoed worden opgepakt en uw account zal (indien nodig) zo snel mogelijk (tijdelijk) worden geblokkeerd.
  2. Wijzig uw wachtwoord
    Ondanks dat de derde (nog) niet over het wachtwoord van uw Bitvavo-account beschikt, is het raadzaam om uw wachtwoord te wijzigen
  3. Schakel 2FA in (indien u dat nog niet had)
    Het is raadzaam tweefactorauthenticatie in te schakelen. Tweefactorauthenticatie is een extra beveiligingslaag voor uw Bitvavo-account, naast uw inloggegevens.