Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Indien u uw e-mailadres wilt wijzigingen dan kunt u dit eenvoudig doen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account;
  2. Klik rechts bovenaan op uw naam en kies voor "Verificatie".
  1. Druk op het wijzig-icoontje naast uw e-mailadres;
  1. Vul uw wachtwoord en uw gewenste e-mailadres in;
  1. Bevestig uw nieuwe e-mailadres door op de activatielink in uw e-mail te drukken.

Indien u uw e-mailadres wilt wijzigen omdat u hier geen toegang meer toe heeft, stuur dan een e-mail naar support@bitvavo.com met daarin:

1. Uw huidige email adres;
  2. Uw gewenste email adres;
  3. Een ‘selfie’ van uzelf met uw identiteitsbewijs erop ter verificatie dat dit verzoek van u afkomstig is.

Zodra bovenstaande informatie is toegestuurd en goedgekeurd, zal uw e-mailadres worden aangepast. In enkele gevallen kan het noodzakelijk zijn om nog een videoverificatie af te leggen.