Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Als u uw e-mailadres wilt wijzigen, volgt u de onderstaande eenvoudige stappen:

1. Log in op uw Bitvavo-account;
  2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw scherm en navigeer naar "Instellingen";
  3. Klik op de knop ´Bewerken´ naast uw e-mailadres;
  4. Voer uw wachtwoord en uw nieuwe e-mailadres in;

1. 5. Bevestig uw nieuwe e-mailadres door op de activatielink te klikken die naar uw e-mailadres is gestuurd.

Als u uw adres wilt wijzigen omdat u er geen toegang meer toe hebt, stuur dan een e-mail naar support@bitvavo.com waarin u het volgende aanlevert:

1. Uw huidige e-mailadres;
  2. Het nieuwe e-mailadres;
  3. Een 'selfie' van uzelf met uw identificatiedocument duidelijk zichtbaar.

Zodra bovenstaande informatie is verstrekt en geaccepteerd, wordt uw e-mailadres gewijzigd. In sommige gevallen kan het nodig zijn om ook een videoverificatie te geven.

Let op: opnames van digitale valuta worden de eerstvolgende 7 dagen na het wijzigen geblokkeerd.