Hoe kan ik mezelf inschrijven voor de nieuwsbrief?

Om alle gebruikers up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen op het Bitvavo-platform, wordt periodiek een nieuwsbrief verstuurd.

Wilt u ook graag op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen, dan kunt u zich als volgt inschrijven voor de nieuwsbrief:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechtsboven in het scherm op uw naam en navigeer naar "Instellingen".
  3. Navigeer naar “Nieuwsbrief” onder de subkop “Notificaties”.
  4. Zet het ontvangen van nieuwsbrieven aan.

Mocht u ondanks het doorlopen van bovenstaande stappen nog steeds de nieuwsbrief niet ontvangen, controleer dan de instellingen van uw e-mailaccount. Hoe u dit kunt doen, wordt in dit artikel in detail uitgelegd.