Hoe kan ik mezelf inschrijven voor de nieuwsbrief?

Om alle gebruikers up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen op het Bitvavo platform wordt periodiek een nieuwsbrief verstuurd. Wilt u ook graag op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen, dan kunt u zich als volgt inschrijven voor de nieuwsbrief:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechts bovenaan op uw naam en kies voor "Instellingen".
  1. Navigeer naar “Nieuwsbrief”  onder de subkop “Notificaties”.
  1. Zet het ontvangen van nieuwsbrieven aan.

Mocht u ondanks het doorlopen van bovenstaande stappen nog steeds de nieuwsbrief niet ontvangen, controleer dan de instellingen van uw e-mail account zoals in meer detail hier is uitgelegd.