Hoe werkt het affiliateprogramma?

Met het affiliateprogramma van Bitvavo is het mogelijk dat u geld verdient voor elke transactie die een door u aangebrachte gebruiker uitvoert.

Hoe werkt het?
  1. Maak een account aan bij Bitvavo (als u nog niet over een account beschikt).
  2. Log in op uw account, ga naar uw account instellingen door rechts bovenaan op uw naam te klikken en kies voor “Affiliates”.

1. Onder het kopje ‘Voorbeeldlink’ vindt u uw persoonlijke affiliate link.

1. Deel deze affiliate link met uw vrienden, familie of kennissen.
  2. Vervolgens ontvangt u 15% van de handelskosten van elke transactie die een gebruiker, die zich heeft aangemeld via uw affiliate link, uitvoert.
De voordelen van het Bitvavo affiliateprogramma zijn:
  • U ontvangt 15% van de handelskosten van elke transactie die een door u aangebrachte gebruiker uitvoert.
  • U kunt een ongelimiteerd aantal gebruikers aanbrengen.
  • Nog niet verwerkte commissies zijn direct zichtbaar en worden elke nacht om 01:00 UTC op uw account bijgeschreven.
  • De door u aangeleverde gebruikers kunnen de eerste €1.000 aan digitale valuta kopen zonder handelskosten (0,25% van €1000). Deze welkomstactie blijft 7 dagen geldig, gerekend vanaf het moment dat de aangebrachte gebruiker een account heeft aangemaakt.

Let op: op deelname aan het affiliateprogramma zijn de affiliatevoorwaarden van toepassing.