Hoe werkt het affiliate programma?

Met het affiliate programma van Bitvavo is het mogelijk dat u geld verdient voor elke transactie die een door u aangebrachte gebruiker uitvoert.

Hoe werkt het?
  1. Maak een account aan bij Bitvavo (indien u nog niet over een account beschikt).
  2. Log in op uw account, ga naar uw account instellingen door rechts bovenaan op uw naam te klikken en kies voor “Affiliates”.

1. Onder het kopje “Voorbeeld Link” vindt u uw persoonlijke affiliate link.
  1. Deel deze affiliate link met uw vrienden, familie of kennissen.
  2. Vervolgens ontvangt u 15% van de transactiekosten van elke transactie die een gebruiker, welke zich heeft aangemeld via uw affiliate link, uitvoert.
De voordelen van het Bitvavo affiliate programma zijn:
  • U ontvangt 15% van de transactiekosten van elke transactie die een door u aangebrachte gebruiker uitvoert.
  • U kunt een ongelimiteerd aantal gebruikers aanbrengen.
  • Nog niet verwerkte commissies zijn direct zichtbaar en worden elke nacht om 01:00 UTC op uw account bijgeschreven.
  • De door u aangeleverde gebruikers kunnen de eerste €1.000 aan digitale valuta kopen zonder handelskosten. Het gratis handelstegoed blijft 7 dagen geldig, gerekend vanaf het moment dat de aangebrachte gebruiker een account heeft aangemaakt.

Let op: op deelname aan het affiliate programma zijn de affiliate voorwaarden van toepassing.