Wat is een API en waar vind ik de API documentatie?

Een API (Application Programming Interface) is een basis waarop computerprogramma's met elkaar kunnen communiceren. Omdat Bitvavo gebruik maakt van een API is het dus voor u mogelijk om geautomatiseerd orders door te geven of informatie op te vragen over de digitale valuta die verhandeld kunnen worden op ons platform.

Waar staat de API-documentatie

Om de API zo toegankelijk mogelijk te maken heeft Bitvavo SDK/API documentatie opgesteld waarin precies is uitgelegd hoe onze API werkt.

Mocht u gebruik willen maken van de API, dan is het noodzakelijk om API keys aan te vragen. In dit artikel staat precies uitgelegd hoe u deze API keys aanvraagt.