Hoe verifieer ik mijn e-mailadres?

Na het invullen van de gegevens op de registratiepagina zal het ingevulde e-mailadres eerst moeten worden geverifieerd voordat het account in gebruik kan worden genomen. Hieronder staan de stappen van het verificatieproces beschreven:

1. Na het de registratie zult u van Bitvavo een email ontvangen op het ingevulde e-mailadres om uw e-mailadres te bevestigen. De volgende pagina verschijnt:
  2. Open vervolgens uw persoonlijke e-mail inbox. Hier zult u de verificatie e-mail van Bitvavo aantreffen (heeft u deze email niet ontvangen klik dan hier). Deze email ziet er als volgt uit:
  3. Nadat u op 'Bevestig e-mailadres' heeft geklikt wordt u doorgeleid naar een pagina van Bitvavo om het emailadres te bevestigen. Deze pagina ziet er als volgt uit:
  4. Nadat op 'E-mailadres bevestigen' heeft geklikt is uw emailadres bevestigd en verschijnt de volgende pagina:
  5. Als u op 'Doorgaan' klikt dan wordt u doorgeleid naar de inlogpagina van Bitvavo.
  6. U kunt nu inloggen.