Hoe kan ik mijn anti-phishing code aanpassen?

Om ervoor te zorgen dat u kunt herkennen of een e-mail daadwerkelijk van Bitvavo afkomstig is, maakt Bitvavo gebruik van een anti-phising code. Dit is een unieke code die is opgenomen in elke e-mail die Bitvavo naar u verstuurd. Controleer dan ook altijd of deze code is opgenomen en of deze code overeenkomt met de code in uw Bitvavo account.

Mocht u uw anti-phising code willen aanpassen, dan kan dat als volgt:

1. U logt in op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechts bovenaan op uw naam en kies voor "Instellingen".
  1. Onder het kopje “Veiligheidsinstellingen” vindt u de anti-phishing code.
  1. Druk op wijzigen en vul de code in die u wilt.
  1. Zodra u op ''Bevestigen'' klikt, zal deze code op alle Bitvavo e-mails komen te staan.

Op deze manier wordt uw account zo goed mogelijk beveiligd.