Waarom moet ik een apparaat opnieuw bevestigen?

In sommige gevallen wordt u mogelijk gevraagd om een apparaat te bevestigen welke u eerder als eens heeft bevestigd. Dit kan de volgende oorzaken hebben:

1. Cookie instelling incorrect
    U dient ervoor te zorgen dat cookies niet geblokkeerd worden. U kunt dit instellen bij de instellingen van uw browser. Nadat u dit heeft gedaan dient u het proces van uw apparaat bevestigen opnieuw te doorlopen.
  2. Cookies verwijderd
    U dient het proces van uw apparaat bevestigen opnieuw te doorlopen indien u de cookies op uw apparaat verwijderd.
  3. Gebruik "privé modus" of "incognito modus"
    U dient het proces van uw apparaat bevestigen opnieuw te doorlopen indien u met uw browser gebruik wilt maken van de "privé modus" of "incognito modus” om in te loggen op uw account.
  4. Gebruik VPN of TOR-netwerk
    U dient het proces van uw apparaat bevestigen opnieuw te doorlopen indien u gebruik wilt maken van een VPN of TOR-netwerk  om in te loggen op uw account.

Let op: Indien u nog steeds uw apparaat elke keer opnieuw dient te bevestigen terwijl u bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd, neem dan contact op met onze support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.