Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet?

Een wallet is een digitale portemonnee waarin u uw digitale valuta kunt bewaren. U kunt het adres van uw hosted wallet als vinden door het doorlopen van de volgende stappen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Navigeer naar de digitale valuta waarvan u het adres wilt weten en klik hierop.
  1. Druk vervolgens op de knop “Storten”.

1. Het adres van uw Bitvavo wallet van de betreffende digitale valuta wordt weergegeven. Als u op de knop naast het adres drukt, wordt het adres automatisch gekopieerd.

Let op: elke digitale valuta werkt op zijn eigen netwerk waardoor u voor elke digitale valuta een andere wallet nodig heeft. Ter illustratie, verstuur dan ook geen Bitcoin naar uw Ethereum wallet nu u dan het risico loopt uw Bitcoin kwijt te raken.