Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet?

Houd er rekening mee dat de digitale valuta die u bezit niet worden opgeslagen op de blockchain in uw wallet adres. Dit adres wordt alleen gebruikt om digitale valuta te storten op uw account. U kunt het stortingsadres van uw hosted wallet vinden door het doorlopen van de volgende stappen:

Log in op uw Bitvavo account.

1. Navigeer naar de digitale valuta waarvan u het stortingsadres wilt weten en klik hierop.
  1. Druk vervolgens op de knop “Storten”.

1. Het stortingsadres van uw Bitvavo wallet van de betreffende digitale valuta wordt weergegeven. Als u op de knop naast het adres drukt, wordt het adres automatisch gekopieerd.

Let op: Elke digitale valuta werkt op zijn eigen netwerk waardoor u voor elke digitale valuta een ander stortingsadres nodig heeft. Ter illustratie, verstuur dan ook geen Bitcoin naar uw Bitcoin Cash adres, want dan raakt u uw Bitcoin kwijt.