Hoe annuleer of wijzig ik een open order?

Voor het annuleren van een open order dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Navigeer naar ''Geavanceerd'' rechtsboven in het scherm en klik hierop.
  3. Kies vervolgens links bovenaan in het scherm de markt waarop u de order heeft ingevoerd of navigeer naar een willekeurige markt.
  4. Onder de handelsgrafiek staat de open order vermeld onder het kopje ''Open Orders'' of u klikt op ''All Markets'' om alle open orders te zien van alle markten.
Open limiet order annuleren
  1. Klik op het kruisje rechts van uw openstaande order.
Open limiet order wijzigen
  1. Klik op het aantal of de prijs om de openstaande order te wijzigen.
  2. Wijzig het aantal of de prijs en klik op ''Confirm''.
  3. De openstaande order is gewijzigd.