Hoe annuleer ik een open (lopende) order?

Voor het annuleren van een open order dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Navigeer naar ''Geavanceerd'' rechtsboven in het scherm en klik hierop.
  3. Kies vervolgens links bovenaan in het scherm de markt waarop u de order heeft ingevoerd.
  4. Onder de handelsgrafiek staat de open order vermeld onder het kopje ''Open orders''. Mogelijk dient u op het pijltje aan de rechterzijde te klikken om de order te tonen.
  5. Klik tot slot op het kruisje naast de order om deze te annuleren.