Hoe annuleer ik een open (lopende) order?

Voor het annuleren van een open order dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Navigeer naar ''Geavanceerd'' rechtsboven in het scherm en klik hierop.
  1. Kies vervolgens links bovenaan in het scherm de markt waarop u de order heeft ingevoerd.
  1. Onder de handelsgrafiek staat de order vermeld onder het kopje ''Open orders''. Druk op het pijltje aan de rechterzijde om de orders te tonen.
  2. Klik tot slot op het kruisje naast de order om deze te annuleren.