Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-portemonnee?

U kunt eenvoudig digitale valuta die u al bezit (bijvoorbeeld in uw externe portemonnee) overboeken naar uw Bitvavo-portemonnee. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.
  2. Ga naar de digitale valuta die u wilt storten en klik erop.
  1. Ga naar "Storten" en klik erop.
  2. Het adres van uw Bitvavo-portemonnee wordt nu weergegeven. Met dit adres kunt u uw digitale valuta overboeken.
    Let op: voor valuta's zoals EOS, NEM, Steem, XLM en XRP moet u een aanvullende beschrijving toevoegen.

Over het algemeen wordt de overgedragen digitale valuta binnen een paar minuten tot enkele uren aan uw Bitvavo-account toegevoegd. Het tijdsbestek hangt af van hoe snel uw transactie door het netwerk wordt bevestigd en hoeveel bevestigingen we nodig hebben, wat voor elke digitale valuta verschilt.

Let op: Wees heel voorzichtig bij het verzenden van digitale valuta naar uw Bitvavo-account. Als digitale valuta onjuist wordt gestort als gevolg van een gebruikersfout (bijvoorbeeld een verkeerd adres of niet-ondersteunde valuta), kan dit bijna nooit worden verholpen. Dit proces is zo ingewikkeld en tijdrovend dat herstel vaak geen zin heeft.