Hoe kan ik digitale valuta versturen (storten) naar mijn Bitvavo wallet?

U kunt eenvoudig en snel digitale valuta die u reeds bezit (in bijv. uw externe wallet) versturen naar uw Bitvavo wallet. Hiervoor dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Login op uw Bitvavo account;
  2. Navigeer naar de betreffende digitale valuta welke u wenst te storten en klik hierop.
  1. Navigeer naar “Storten” en klik hierop.

1. Vervolgens wordt het adres van uw Bitvavo wallet gegeven. U dient hier de betreffende digitale valuta naar toe te sturen.
    Let op: Vergeet niet om bij EOS, NEM, STEEM, XLM en XRP een "Memo" of “Tag” mee te geven.

Over het algemeen wordt de verzonden digitale valuta binnen een paar uur bijgeschreven worden op uw Bitvavo account. Dit is mede afhankelijk van hoe snel uw transactie door het netwerk wordt bevestigd hetgeen kan verschillen per digitale valuta en per tijdstip.

Let op: Wees zeer zorgvuldig wanneer u digitale valuta verstuurd naar uw Bitvavo account. Indien uw digitale valuta niet aankomen omdat niet de juiste informatie is bijgevoegd bij het versturen van de digitale valutal (bijv. bij het ontbreken of toevoegen van een verkeerde tag of memo) kan dit (in sommige gevallen) hersteld worden echter zijn hier kosten aan verbonden tot maximaal €250.