Hoe kan ik digitale valuta versturen (storten) naar mijn Bitvavo wallet?

U kunt eenvoudig en snel digitale valuta die u reeds in bezit heeft (in bijvoorbeeld uw externe wallet) versturen naar uw Bitvavo wallet. Hiervoor dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Login op uw Bitvavo account;
  2. Navigeer naar de betreffende digitale valuta welke u wenst te storten en klik hierop.
  1. Navigeer naar “Storten” en klik hierop.
  2. Vervolgens wordt het adres van uw Bitvavo wallet gegeven. U dient hier de betreffende digitale valuta naar toe te sturen. Gebruik hiervoor altijd de native chain.
    Let op: Vergeet niet om bij digitale valuta zoals EOS, NEM, STEEM, XLM en XRP een "Memo" of “Tag” mee te geven.

Over het algemeen wordt de verzonden digitale valuta binnen een paar uur bijgeschreven op uw Bitvavo account. Dit is mede afhankelijk van hoe snel uw transactie door het netwerk wordt bevestigd hetgeen kan verschillen per digitale valuta en per tijdstip.

Let op: Wees zeer zorgvuldig wanneer u digitale valuta verstuurt naar uw Bitvavo account. Indien door een fout van een gebruiker digitale valuta verkeerd gestort worden (bijv. verkeerd adres of niet ondersteunde valuta) kan dit vrijwel nooit hersteld worden. Dit proces is uitermate ingewikkeld en tijdrovend dat herstellen vaak zinloos blijkt.