Hoe kan ik tegoeden opnemen?

U kunt eenvoudig en snel tegoeden opnemen naar uw bankrekening. Hiervoor dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Login op uw Bitvavo account.
  2. Verkoop de gewenste hoeveelheid digitale valuta. Een uitgebreide uitleg over hoe u dit kunt doen kunt u hier vinden.
  3. Navigeer vervolgens in het dashboard naar "Tegoeden opnemen".
  1. Vul de hoeveelheid tegoed in die u wenst op te nemen en klik op “Doorgaan”.

Een opname duurt maximaal 1 werkdag voor Nederlandse bankrekeningen en 2 werkdagen voor een buitenlandse bankrekening.