Hoe kan ik tegoeden storten door middel van een SEPA betaling (bankoverschrijving)?

Een SEPA betaling of bankoverschrijving is een Europese betaalmethode waarmee u geld kunt overschrijven van uw eigen bankrekening naar uw Bitvavo account. Indien u de betaling doet vanaf een Nederlandse bankrekeningen dan zal het bedrag binnen 1 werkdag worden bijgeschreven op uw Bitvavo account en indien u de betaling doet vanaf een internationale bankrekeningen dan zal deze binnen uiterlijk 2 werkdagen worden bijgeschreven op uw Bitvavo account. Een SEPA betaling of bankoverschrijving is geheel gratis en u kunt hier als volgt gebruik van maken:

  1. Log in op uw Bitvavo account.
  2. Klik op “Tegoed storten”.
  3. Vul het bedrag in dat u wenst toe te voegen aan uw Bitvavo account en kies voor “SEPA overboeking”.
  4. Vervolgens wordt het bankrekeningnummer, de tenaamstelling en de omschrijving welke u dient te gebruiken voor uw SEPA betaling of bankoverschrijving gegeven.

Let op: het is van belang dat u de omschrijving exact invult, deze is namelijk uniek per gebruiker. U dient alleen de exacte omschrijving in te vullen, geen extra tekst. Mocht het gewenst zijn dat uw betaling sneller wordt bijgeschreven op uw Bitvavo account, maak dan gebruik van één van de andere door ons aangeboden betaalmethoden.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)