Waarom zijn de door mij verzonden digitale valuta nog niet aangekomen op het gewenste externe wallet adres?

Het proces van het versturen van digitale valuta is opgedeeld in verschillende fases. Hieronder worden alle fases beschreven en wordt tevens aangegeven wat u kunt doen indien uw opname nog niet is verwerkt.

 1. Bevestig e-mail
  Er is een e-mail verstuurd naar het e-mailadres behorende bij uw Bitvavo account. U dient deze e-mail binnen één uur te bevestigen om door te gaan.
 2. Inspectie
  Bitvavo monitort alle opnames en stortingen van digitale valuta. Veelal zal deze melding slechts van korte duur zijn.
  In sommige gevallen is het echter noodzakelijk dat onze compliance afdeling handmatig naar uw transactie kijkt. In dat geval kan het langer duren totdat uw transactie is uitgevoerd. U kunt dit proces bespoedigen door contact op te nemen met de support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.
 3. Goedgekeurd
  Uw opdracht tot het versturen van digitale valuta is goedgekeurd. De transactie zal snel verstuurd worden.
 4. Versturen
  Bitvavo is uw transactie aan het versturen over het betreffende netwerk.
 5. In mempool
  Uw transactie is verstuurd aan het betreffende netwerk, het is enkel nog wachten op de eerste bevestigingen van het netwerk dat uw transactie is uitgevoerd.
 6. In proces
  Uw transactie is verstuurd en is al één of enkele keren bevestigd door het betreffende netwerk. U ontvangt een e-mail met bevestiging.
 7. Uitgevoerd
  Uw transactie is succesvol uitgevoerd en u heeft een bevestigingsmail ontvangen.

Mocht uw transactie niet succesvol door één van bovenstaande stappen heen komen, dan zal de transactie automatisch worden geannuleerd. Probeert u het in dat geval nog eens. Mocht u er echter niet uitkomen, dan kunt u ook contact opnemen met de support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)