Is mijn Bitvavo wallet geschikt om mee te doen aan een ICO?

Uw Bitvavo wallet ondersteunt enkel de digitale valuta zoals hier aangegeven. Probeer dan ook niet andere digitale valuta te versturen naar uw Bitvavo wallet, nu deze niet ontvangen kunnen worden en in bijna alle gevallen verloren gaan.

Initial Coin Offerings (ICO's)

Bij een ICO worden de uitgegeven digitale valuta veelal teruggestuurd naar het wallet adres waarmee u uw ingelegde tegoeden voor het deelnemen aan de ICO heeft verstuurd. Aangezien uw Bitvavo wallet de digitale valuta die worden uitgeven gedurende de ICO niet kan ontvangen, is het niet mogelijk om mee te doen aan ICO’s met behulp van uw Bitvavo wallet.

Als u wilt deelnemen aan een ICO, verzend dan eerst uw digitale valuta naar een externe wallet die wel geschikt is en doe vanaf dat wallet adres mee aan de betreffende ICO.

Niet-ondersteunde digitale valuta's

Daarnaast is het ook niet mogelijk om digitale valuta te versturen naar uw Bitvavo wallet welke niet door Bitvavo worden ondersteund. Ondanks dat Bitvavo ernaar streeft om digitale valuta toegankelijk te maken voor iedereen, is het helaas niet mogelijk om alle soorten digitale valuta te ontvangen op uw Bitvavo wallet. Controleer dan ook altijd of Bitvavo de betreffende digitale valuta ondersteund alvorens deze naar uw Bitvavo wallet te versturen.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)