Cryptohopper - account aanmaken en koppelen Bitvavo

Cryptohopper is opgericht op 12 december 2017 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste Nederlandse platform waarop handelsbots kunnen worden gehuurd welke gebruikt kunnen worden om:

1. persoonlijke handelsstrategieën geautomatiseerd uit te laten voeren; en

2. handelsstrategieën van derden geautomatiseerd uit te laten voeren.

Hierdoor kunt u 24/7 met ongeëvenaard gemak kunnen profiteren van handelsmogelijkheden!

Stap 1) Maak een Cryptohopper account aan
  1. Ga naar Cryptohopper, vul uw persoonlijke gegevens in, kies een veilig wachtwoord en bevestig uw e-mailadres.
Stap 2) Koppel uw Cryptohopper account aan uw Bitvavo account
  1. Ga naar Cryptohopper, klik in het linkermenu op ‘’config’’ en vervolgens op ‘’base config’’ en klik op Exchange.
  2. Schakel Paper trading uit.
  3. Kies voor Bitvavo als exchange
  4. Kies voor “select a hopper”.
  5. Vul uw API Keys en API Secret in (zoals uitgelegd onder stap 3).
Stap 3) Vraag API Keys aan bij Bitvavo
  1. Ga naar Bitvavo en klik op “Nieuwe API Key aanvragen”.
  2. Vul de gevraagde gegevens in, waarbij IP Whitelist leeggelaten dient te worden en kies ervoor om enkel (a) gegevens inzien en (b) kopen en verkopen in te schakelen.
  3. Vul uw 2FA code in en klik op bevestigen. Mocht u nog geen 2FA hebben ingesteld, lees dan dit artikel door.
  4. Uw API key + API secret worden zichtbaar en dient enkel nog e-mail bevestiging te voltooien.
  5. Vul de gegeven API key + API secret in bij Cryptohopper(zie stap 2).

Stap 4) Vul de koop- en verkoopinstellingen in

Koopinstellingen

1. Geef aan bij wat voor prijswijziging u wilt kopen.
  2. Geef aan hoelang uw order open mag blijven staan.
  3. Geef aan hoeveel open orders u wilt inleggen.
  4. Geef het maximum percentage van uw portefeuille u aan open orders.
  5. Kies het minimale orderbedrag per keer.

Verkoopinstellingen

1. Geef aan bij welk percentage aan winst u wilt overgaan tot verkopen.
  2. Geef aan hoelang uw order open mag blijven staan.
  3. Geef aan hoever de verkooporder dient af te wijken van de gemiddelde prijs.

Stap 5) Kies de handelsparen
  1. Ga naar Cryptohopper klik in het linkermenu op ‘’config’’ en vervolgens op en kies voor “Coins and
  2. amounts”.
  3. Kies de “base-currency” welke gebruikt gaat worden om mee te handelen.
  4. Kies de handelsparen waartegen de base-currency verhandeld mag gaan worden.
  5. Kies het percentage van uw totale portefeuille wat u per order wilt gebruiken.
  6. Kies het minimale orderbedrag per keer.
Stap 6) Kies een handelsstrategie
  1. Ga naar Cryptohopper en kies voor “Strategy”.
  2. Klik op Strategy en kies de gewenste handelsstrategie (bijv. multiple TA Factors).
  3. Geef geavanceerde instellingen mee, indien u dit wenst.
Stap 7) Zet uw handelsbot aan
  1. Ga naar Cryptohopper, klik in het linkermenu op ‘’config’’ en kies vervolgens voor “Baseconfig”.
  2. Kies voor “Basic settings “ onder het kopje “General”.
  3. Geef een naam aan uw handelsbot.
  4. Activeer de handelsbot.
Stap 8) Bekijk uw resultaten
  1. Ga naar Cryptohopper en bekijk uw uitgevoerde transacties en open posities.

Stap 9) Verleng uw Cryptohopper account

Bent u tevreden met de resultaten van uw Cryptohopper bot, verleng dan uw Cryptohopper account hier.

1. Klik op “New subscription”.
  2. Kies voor de één van de aangeboden abonnementen.
  3. Indien u de Explorer Hopper kiest, is deze de eerste maand gratis.
  4. Vul de gevraagde gegevens in en kies de gewenste betaalmethode.
  5. Vul de Discount code BITVAVOCRYPTO in, indien u voor de Explorer Hopper hebt gekozen, zodat u de eerste
  6. maand geen kosten hoeft te betalen.
  7. Rond de bestelling af en laat de Hopper het werk voor u doen.