Waarom zijn de digitale valuta die naar mijn Bitvavo wallet zijn verstuurd nog niet aangekomen?

Het proces van het ontvangen van digitale valuta op uw Bitvavo wallet is opgedeeld in verschillende fases. Hieronder worden alle fases beschreven en wordt tevens aangegeven wat u kunt doen indien uw digitale valuta nog niet zijn bijgeschreven.

 1. In proces
  Uw transactie is onderweg en is al één of enkele keren bevestigd door het betreffende netwerk.
  Afhankelijk van hoe veel confirmations Bitvavo vereist, zal de digitale valuta in enkele minuten tot maximaal een paar uur worden bijgeschreven op uw account.
 2. Inspectie
  Bitvavo monitort alle stortingen en opnames van digitale valuta. Veelal zal deze melding slechts van korte duur zijn. Mocht dit echter niet het geval zijn, neem dan contact op met de support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.
 3. Goedgekeurd
  De digitale valuta zijn aangekomen en zijn bijgeschreven op uw Bitvavo wallet. U heeft tevens een bevestigingsmail hierover ontvangen.
Overige oorzaken

Mocht uw digitale valuta niet succesvol zijn aangekomen, dan kan dit de volgende oorzaken hebben:

 1. U heeft digitale valuta verstuurd die niet worden ondersteund door de Bitvavo wallet.
 2. Bij sommige digitale valuta is het vereist om een additionele beschrijving mee te geven (bij EOS, NEM, STEEM, XLM en XRP). U bent vergeten om deze transactie-ID of tag mee te geven.
 3. U heeft te weinig blockchain fee betaald op het moment van versturen waardoor uw transactie nu nog niet is opgenomen in een block.

Mocht uw digitale valuta echter niet binnen enkele uren zijn bijgeschreven op uw Bitvavo wallet en komt dat niet door één van bovenstaande redenen, neem dan contact op met de support afdeling door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)