Verifieer uw identiteit (via mobiele telefoon)

Op basis van Europese wetgeving is Bitvavo verplicht gebruikers te identificeren. Rondt uw verificatie af door een geldig identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs te uploaden. Hieronder worden de stappen toegelicht.

Stap 1) Verifieer uw identiteit
  1. Navigeer naar de 'Verificatie' pagina.
  2. Klik op 'Doorgaan' om de verificatie te starten.
  1. Selecteer het type document wat u wilt uploaden. Let op: bij een rijbewijs / identiteitskaart de voor -en achterzijde uploaden.
Stap 2) Maak een foto van uw identiteitsdocument
  1. Maak een foto met uw telefoon of upload een foto van de voorzijde van uw identiteitsdocument (geen scans of fotokopieën).

1. Klik vervolgens op 'Doorgaan op uw telefoon'.
  2. Maak een foto met uw telefoon of upload een foto van de achterzijde van uw identiteitsdocument (geen scans of fotokopieën).
  1. Klik vervolgens op 'Doorgaan op uw telefoon'.
Stap 3) Vervolg de verificatie via uw mobiele telefoon
  1. Klik op 'Doorgaan' om de verificatie te starten.
  1. Voer uw mobiele telefoonnummer in.
  2. Klik op ´Stuur link'.
  1. Er wordt een sms bericht met een beveiligde link verstuurt naar uw mobiele telefoon.
  2. Klik op de beveiligde link die u heeft ontvangen op uw mobiele telefoon.
  3. We vragen u om uzelf te filmen en 2 eenvoudige acties uit te voeren.
  4. Klik op 'Doorgaan'.
  1. Plaats uw gezicht in het ovaal.
  2. Klik op 'Opnemen'.
  3. Kijk over de aangegeven schouder.
  1. Klik op 'Volgende' zodra u klaar bent.
  2. Zeg ieder cijfer hardop.
  1. Klik op 'Volgende' zodra u klaar bent.
  2. De verificatie is voltooid.