Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?

Om 2FA in te schakelen, API keys aan te vragen of wallet adressen te whitelisten is het noozakelijk om eerst uw telefoonnummer toe te voegen aan uw account.

U kunt uw telefoonnummer verifiëren door het doorlopen van de volgende stappen:

1. Login op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechtsboven op uw naam en klik op ''Instellingen''.
  3. Onder ''Uw gegevens'' ziet u het kopje ''Telefoonnummer''. Klik op het wijzig-icoontje ernaast.
  1. Kies uw land.
  2. Vul vervolgens uw telefoonnummer in zonder landcode.
  3. Vul uw wachtwoord in.
  4. Vul uw 2FA code in (optioneel).
  5. Klik op ''Doorgaan''.
  6. Er wordt nu een SMS code verzonden naar het opgegeven telefoonnummer.
  7. Klik op ''Doorgaan''.
  8. Vul de code in.
  9. Klik op ''Doorgaan''.
  10. De telefoonverificatie is nu voltooid.

Mocht het onverhoopt niet lukken om uw telefoonnummer toe te voegen, neem dan contact op met onze support afdeling. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.