Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?

Om digitale valuta te kopen en verkopen alsmede storten en opnemen dient u uw telefoonnummer toe te voegen aan uw account.

U kunt uw telefoonnummer verifiëren door het doorlopen van de volgende stappen:

1. Login op uw Bitvavo account.
  2. Klik rechtsboven aan op uw naam en klik op ''Verificatie''.
  1. Onder ''Uw gegevens'' ziet uw het kopje ''Telefoonnummer''. Klik op het wijzig-icoontje ernaast.
  1. Kies uw land.

1. Vul vervolgens uw telefoonnummer in zonder landcode.

1. Vul uw wachtwoord in.
  1. Klik op ''Verifiëren''.
  1. Er wordt nu een SMS code verzonden naar het opgegeven telefoonnummer.
  2. Vul de code in.
  1. Klik op ''Bevestigen''.

1. De telefoonverificatie is nu voltooid.

Mocht het onverhoopt niet lukken om uw telefoonnummer toe te voegen, neem dan contact op met onze support afdeling. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.